Lauluun erikoistunut musiikkipedagogi, Maria, on opettanut laulua vuodesta 2004. Ensin kansalais- ja työväenopistoissa ja sittemmin kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin keskittyvässä MBodyssa. Marian vahvuus on kehon ja mielen yhteyden ymmärtämisessä sekä kannustavan ja sallivan ilmapiirin luomisessa.

 • Pop/jazz-laulu
 • Klassinen laulu
 • Äänenkäytön ohjaus

Maria perehdyttää sinut halutessasi myös pianonsoittoon ja vapaasäestykseeen, tai voit opiskella alkeita kitaran soittoon, rumpujen soittoon, sähköbassoon tai huiluun.

Hyödynnä tutustumistarjous! Varaa tutustumistunti alla olevalla lomakkeella, á 40 €. Kysy myös lahjakortista valmistuvalle, syntymäpäiväsankarille, eläköityvälle tai joululahjaksi.

Hinnasto sivun alareunassa. Jos sinulla on kysyttävää, voit ottaa yhteyttä alla olevalla lomakkeella, tai soittamalla 040 758 3528 / Maria.

YHTEYDENOTTOLOMAKE:


HINNASTO, Orivesi ja Kolonkulma (alkaen 1.1.2019)

Yksityisin varoin maksettuihin hintoihin sisältyy alv 24%, työeläkemaksut, muut pakolliset sivukulut ja opetustilan vuokra Oriveden Lenkkitiellä. (Julkisin varoin korvattuihin tunteihin lisätään alv 24 %)

Laulun ja soiton opetus

Kertamaksut ja viiden kerran sarjat:

 • 40 min           á 57,00 €        5 x sarja  280 €
 •  55 min           á 68,00 €        5 x sarja  330 €

Soiton opetuksessa ja lasten tunneissa voit valita myös:

 • á 30 min        á 47,00 €        5 x sarja  230 €

Lapsen tai nuoren kasvua ja kehitystä tukeva sosiaalipedagoginen musiikinopetus

Sosiaalipedagoginen musiikinopetus eroaa tavallisista soitto- ja laulutunneista siten, että tuntien ensisijainen tavoite on tukea lapsen tai nuoren kasvua ja kehitystä. Opetusjaksolle asetetaan yhdessä tavoitteet ja jaksosta kootaan yhteenveto lähettävälle taholle. Musiikinopettajan koulutuksen lisäksi olen tanssi-liiketerapeutti. Tanssi-liiketerapia tavoitteellinen kuntoutusmuoto ja yksi taideterapiamuodoista (musiikki- kuvataide- ja tanssi-liiketerapia). Kysy lisää: 040 7583528.

 • 40 min           á 68,00 €
 •  55 min           á 85,00 €

Ryhmäopetuksen hinnoittelu sopimuksen mukaan.


HINNASTON EHDOT:

5 kerran sarja tulee käyttää kolmen kuukauden sisällä ostosta.

  • Tunti tulee tarvittaessa siirtää/perua viimeistään 24 h ennen sovittua ajankohtaa, tai tuntia ei voida hyvittää.
  • Hinnasto on voimassa 1.2.2018 alkaen toistaiseksi ja koskee tunteja MBodyn tarjoamassa toimitilassa. Tilan muuttuessa voidaan tunnin hintaan joutua lisäämään tilavuokrasta tai matkakuluista aiheutuvat kustannukset.